Services

 

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden:
Iedere werkdag tussen 14.00 en 18.00 uur

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 038 332 60 62 of brunaqua@acy.nl.

Spreekuur 
Wilt u graag meer weten over uw geneesmiddel(en), over uw ziektebeeld of over hulpmiddelen? Kom langs of maak een afspraak  voor ons spreekuur. In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij u graag meer over uw genees- of hulpmiddelen en beantwoorden wij al uw vragen.

Inloopspreekuur apotheker:
Iedere werkdag van 10.00 tot 11.00 uur. 

U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Servicedag
Uw apotheek doet in maart 2016 mee aan de Nationale Cholesterol Test. Wij vragen u eerst de risicotest te maken op www.nationalecholesteroltest.nl. Komt u op basis van uw testresultaat in aanmerking voor een gratis cholesteroltest in onze apotheek? Dan ziet u direct op welke dagen u bij ons terecht kunt. Via deze website kunt u direct een afspraak maken. 

Diabetesbestelservice
Wij bieden u de mogelijkheid om online uw diabetes hulpmiddelen tet bestellen. Dit kan via de Herhaalservice. Klik hier om online uw diabetes hulpmiddelen te bestellen. Indien u meer wilt weten over onze Diabetes Service klik dan hier.

Gemak van de Medicatierol
Gebruikt u meer dan vier soorten geneesmiddelen naast elkaar? En hebt u soms moeite om alles uit elkaar te houden? Of vergeet u wel eens een tablet? Dan is de Medicatierol misschien iets voor u. Met dit systeem worden uw geneesmiddelen overzichtelijk verpakt. Op het tijdstip van inname opent u één zakje waarin uw geneesmiddelen in de juiste dosering zijn verpakt. Dat is wel zo gemakkelijk. Zo weet u zeker dat u de geneesmiddelen gebruikt, op het juiste moment en in de juiste dosering. De Medicatierol biedt een praktische oplossing. Per vastgestelde periode ontvangt u van de apotheek uw Medicatierol. Dit is een ´rol´ van aan elkaar gehechte zakjes. Op ieder zakje staat aangegeven welke geneesmiddelen het bevat, hoe deze eruitzien en wanneer u deze moet innemen. Op elk innamemoment scheurt u een zakje van de rol en kunt u uw geneesmiddelen gebruiken. Zo gebruikt u precies wat u nodig hebt. Omdat de geneesmiddelen in de juiste dosering zijn verpakt helpt het ouderen langer zelfstandig te blijven. Gaat u een dag op pad? Uw geneesmiddelen neemt u probleemloos mee. Eén zakje per tijdstip dat u van huis gaat. Op dit moment wordt de Medicatierol al door tienduizenden mensen in Nederland gebruikt. De Medicatierol is een service die uw Service Apotheek u kosteloos aanbiedt.